Bergens første trampolinepark

Publisert:8. november 2017Oppdatert:25. november 2017, 15:40
Christine Grieg-Lie, daglig leder hos Rush trampolinepark. FOTO: Marita Ramsvik

Nå kan hoppeglade bergensere slå seg løs i nye arealer på Kokstad.

I går hadde Rush trampolinepark åpningsfest for både store og små. Det var salto, backflip og høy musikk. Både spretne barn og voksne var til stede på VIP-festen til Rush trampolinepark i går kveld. Det var stelt i stand hoppeshow, dans og prøvehopping i sine nye lokaler på Kokstad. 

– Dette er et hoppeeldorado, sier Christine Grieg-Lie, daglig leder hos Rush Trampolinepark i Bergen, med barn og unge hoppende bak seg i lokalet.

ET STED Å  OPPLEVE SOLSKINN INNE

Grieg-Lie har allerede fått gode tilbakemeldinger fra personer som har besøkt parken.

– Vi hadde tre testgrupper som var her i går, og de var veldig fornøyd. De fikk prøve alle trampolinene, og så gav de oss tilbakemeldinger etterpå. Det var veldig kjekt å se hvor glade de ble, og ikke minst gjennomsvette, sier hun og ler.

Parken tilbyr en rekke aktiviteter. De besøkende kan bruke hele parken, det vil si en frihoppeøkt. Du får dermed tilgang til alle parkens fasiliteter.  

– Du kan hoppe på mange trampoliner, eller du kan bruke wipeoutmaskinen vår, sier Grieg-Lie.  

Parken har også lange tumblingbaner, og de har en foam pit hvor man kan hoppe ut i en skumgrop.

– Vi har også en dodgeballbane som er kjempegøy, der kan man nemlig spille kanonball. Det er absolutt en slager, sier hun. 

LANGE FORBEREDELSER

Rush trampolineparker åpnet sin første park i Oslo i fjor sommer, etterfulgt av en park i Trondheim. Konseptet ble ifølge Grieg-Lie en kjempesuksess. 

– Nå er det endelig Bergen sin tur. Vi synes det er så gøy å få åpne en så kul park, sier hun. 


Frihopping i Rush trampolinepark. FOTO: Marita Ramsvik

Forberedelsene mot åpningen av parken har pågått i lang stund. Grieg-Lie forklarer at hun  selv begynte i jobben i midten av august, og at parkens eiere har jobbet med forberedelsene enda lenger. Selve åpningsdagen har hun gledet seg til.

– Vi hadde noen hektiske timer før alle kom, men når folk begynte å komme inn dørene så gikk det som en drøm. Endelig kan vi ta i bruk parken, sier Grieg-Lie.

Det er god stemning i trampolineparken. Både latter og musikk durer i bakgrunnen.  

– Vi får se så mange glade mennesker. Det er det vi har jobbet mot hele tiden, sier hun.

UTFORDRER VOKSNE TIL Å PRØVE SEG

– Barn og unge er jo de som i utgangspunktet vil komme her, men jeg vil utfordre også voksne til å gjøre det. Selv så synes jeg jo dette er kjempegøy, sier Grieg-Lie. 

Hun påpeker at dette er en aktivitet som både barn og voksne kan gjøre sammen. I tillegg er parken aktuell å ta i bruk for bursdagsfeiringer, idrettslag, skoler og bedrifter. 

– Allerede i morgen skal vi ha vår første firma-arrangement her, hvor et firma har bestilt teambuilding hos oss. Det blir spennende, sier hun.


Hele området er skofritt, og man får kjøpt antiskli sokker ved inngangen av parken. FOTO: Marita Ramsvik