AP har fortsatt håp

Publisert:11. september 2017Oppdatert:11. september 2017, 23:55
Arbeiderpartiets valgvake i Bergen

Den seneste prognosen viser et blått flertall og fortsatt Solberg-regjering. Byrådsleder i Bergen, Harald Schjelderup, har ennå ikke gitt opp håpet om regjeringsskifte.

På Arbeiderpartiets valgvake på Scandic City i Bergen, var det ikke toppstemning.

– Stemningen er ikke så god som den kunne ha vært. Vi får se hvordan kvelden utvikler seg. Det er jo denne spenningen som skal avgjøre hvordan blokkene blir, så vi skal ikke avskrive mulighetene om ny regjering ennå. For vår egen del er vi fornøyd.

Blir fest uansett

Schjelderup roser medarbeiderne sine.

- Det er alltid kjekt med valgvaker uansett for her har vi også valgmedarbeidere som har stått på seint og tidlig i mange uker, og alle fortjener en skikkelig fest, men selvfølgelig det er enda høyere stemning når det ligger an til at vi vinner et valg. Selv om vi nå har det største partiet er vi ikke fornøyd med oppslutningen slik det ligger an akkurat nå.  Men nå skal stemmene telles og da, så vi får se litt senere i kveld.

Hva synes du om oppmøtet?

- Det tror jeg er ganske som vanlig. Det er alltid godt oppmøte på Arbeiderpartiets valgvaker,  fordi det er blant annet så mange valgmedarbeidere som har stått på, og de har lyst til å være med og være sammen og ha et godt fellesskap denne kvelden uansett.

Hva håper du utfallet av kvelden blir?

- Jeg håper selvfølgelig at vi kan håpe på å gjøre et bedre valg enn det prognosene nå sier,  også håper jeg selvfølgelig at flertallet kan vippe andre slik at det likevel blir en ny regjering. 

 

LES OGSÅ: – prognosene sier fire nye år med Erna.