Over halvparten av amerikanerne er enig med Trump

Publisert:1. februar 2017Oppdatert:2. februar 2017, 10:42
REUTERS

Donald Trump sitt midlertidige reiseforbud for borgere fra syv muslimske land har fått støtte fra rundt halvparten av amerikanske borgere i følge nyhetsbyrået . Mens store deler av verden viser forakt.

 

Trump sin ordre har blokkert inngang for borgere fra de syv landene Irak, Iran, Jemen, Libya, Somalia, Sudan og Syria.

Mange mennesker har vist forakt mot Trump sitt nye forbud. Blant annet har kjendiser som Rihanna, J.K. Rowling, Kim Kardashian, John Legend har vist sterke meninger om det som har skjedd de siste dagene.

Også mange andre uttalelser har gjort Trump upopulær hos mennesker verden over.

Det har nå blitt skrevet et åpent brev til Trump som en protest mot hans siste handlinger. I skrivende stund er det nærmere fem millioner mennesker som har lagt ved sin signatur i brevet som lyder som følger.

 

«Kjære Mr. Trump,

 

Dette er ikke hva storhet ser ut.

 

Verden avviser frykt, hat-spredning, og fordommer. Vi avviser din støtte for tortur, samtalene for å myrde sivile, og din generelle oppfordring til vold. Vi avviser din nedvurdering av kvinner, muslimer, meksikanere, og millioner av andre som ikke ser ut som deg, snakker som deg, eller ber til den samme Guden som deg.

 

Vi møter din frykt med medfølelse. Ved å høre din fortvilelse vi velger håp. Å se din uvitenhet vi velger forståelse.

 

Som borgere av verden, står vi samlet mot din merkevare av divisjon.

 

Vennlig hilsen,

[Legg til ditt navn!] »