Kygo lager låt med Selena Gomez

Publisert:5. februar 2017Oppdatert:5. februar 2017, 17:51
Foto: YourEDM.com

Hinter om samarbeidet på Instagram

I løpet av helgen la superstjernen Selena Gomez ut to bilder på sin instagramprofil der hun synger vokalen til sin nye sang “It ain’t me”. I posten har hun også tagget Kygo, hvilket har fått medier over hele verden til å sperre opp øynene og spekulere i om det er et samarbeid på gang mellom de to stjernene. 

Søndag morgen fulgte Kygo opp med et bilde av seg selv i studio, hvor han har passet på å tagge Selena Gomez, og det er derfor meget sannsynlig at et samarbeid pågår mellom de to.

#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Først ute med saken var amerikanske Billboard. Hos rettighetsorganisasjonen ASCAP har Kygo nemlig allerede blitt registrert som med-låtskriver på sangen.  I tillegg til Kygo står Brian Lee, Ali Tamposi og Andrew Watt også som låtskrivere. Trioen står blant annet bak Dj Snake og Justin Biebers “Let Me Love You”. 

Et lite forbehold taes imidlertid i at det faktum at låten er registrert ikke er noen garanti for at den vil bli gitt ut.

Men, det er alltids lov å krysse både fingre og tær!